top of page
Astrid Koppel og Jonas Kiær Fibiger er founders af Harmonix. Her sidder de i en sofa efter en vellykket korprøve

Vores historie

Fra de allerførste toner har Harmonix været en symfoni af samhørighed og musikalsk udfoldelse. Eventyret begyndte i 2021, da to klassekammerater fra Sankt Annæ Gymnasium MGK besluttede sig for at skabe et unikt undervisningsmiljø, hvor stemmer kunne blomstre og fællesskaber kunne vokse.

Dette blev til Harmonix - et sted, der nu står som et kulturelt bidragende, musikalsk motiverende og socialt aktiverende miljø for interesserede i Storkøbenhavns landskab. Vi har haft den ære at vejlede og opleve den musikalske rejse med flere hundreder af medlemmer, hvis dedikation til sangens kunst aldrig ophører med at inspirere os.

Vores undervisere, med deres ekspertise og passion, vedbliver at udvikle ideen og succesen - med evig inspiration fra de glade medlemmer, som Harmonix til hver en tid forsøger at imødekomme bedst muligt. 

Hos Harmonix er vi mere end en korskole; vi er et levende, åndende musikalsk fællesskab. Vores rødder er plantet i glæden ved fælles sang, og vores grene strækker sig ud mod fremtidens mange musikalske eventyr. Vi ser frem til at fortsætte denne bemærkelsesværdige rejse med endnu flere storslåede musikalske øjeblikke formet af det vidunderlige fællesskab, Harmonix.

Hos Harmonix tror vi på kraften i musik til at forvandle liv og skabe varige forbindelser. Vores vision er at skabe et rum, hvor stemmer ikke kun harmonerer i musik, men også i fællesskab og kreativitet. Vi stræber efter at være en drivkraft for musikalsk vækst og en kilde til glæde og inspiration for alle, der vil være en del af Harmonix.

Vi forestiller os en verden, hvor enhver person, uanset alder eller baggrund, har mulighed for at udforske deres musikalske potentiale og finde et fællesskab, der deler deres passion. Gennem vores dedikerede undervisning og engagerede fællesskab ønsker vi at skabe øjeblikke, der bliver til minder og oplevelser, der varer ved livet igennem.

Vores vision er ikke blot at skabe stemmer, men at dyrke fælleskabets kraft gennem musik. Vi inviterer dig til at være en del af denne vision og sammen skabe en dybere forbindelse til musik og hinanden.

Vores vision

Harmonix kor efter vellykket koncert på Aveny-T

Grundlaget for Harmonix og dets kerneværdier af musikalitet og samhørighed blev støbt af Astrid Koppel og Jonas Kiær Fibiger. Deres fælles interesse for musik og ønsket om at skabe et inkluderende miljø er det, der har givet liv til Harmonix' unikke ånd.

Vores kreative ildsjæle

Astrid Koppel, vores initiativrige, inspirerende korleder og medstifter, motiverer, udvikler og underviser med en unik kombination af indsigt, kompetence og musikalitet. 

Astrid Koppel

Astrid Koppel, vores inspirerende korleder og medstifter, motiverer, udvikler og underviser med en unik kombination af indsigt, kompetence og musikalitet. 

Korleder og Co-founder

Jonas Kiær Fibiger, vores formidable pianist og medstifter, bringer med sit dygtige og musikalske klaverspil en dybde og nuance til Harmonix' musikalske udtryk.

Jonas Kiær Fibiger

Jonas Kiær Fibiger, vores formidable pianist og medstifter, bringer med sit dygtige og musikalske klaverspil en dybde og nuance til Harmonix' musikalske udtryk.

Pianist og Co-founder

bottom of page