top of page
Gruppebillede af Harmonix kor
Harmonix kor synger koncert

Aveny-T Kor

Frederiksberg
Hovedstaden

Om koret

(Efterårssæson kommer snart) Aveny-T Koret er et nyt og livligt kor, der stråler af glæde og musikalsk begejstring. Stiftet i januar 2023 af Astrid Koppel i samarbejde med Aveny-T, er koret stadig ungt og friskt! Koret er for alle voksne, der har interesse for korsang og musik. Så uanset om du er nybegynder eller allerede har nogle toner i bagagen, er Aveny-T Koret det perfekte sted at starte din musikalske rejse. Under kyndig vejledning af vores dedikerede korleder udforsker vi stemmeteknik, nodeteori, og vigtigst af alt de smukke, gribende repertoire stykker. Vi fokuserer på at skabe et trygt rum, med plads til hver enkelt stemme. Vores vigtigste mission er at gøre hver mandag til den bedste - ved hjælp af en inspirerende, oplysende og musikalsk kor-oplevelse.


Aveny-T er mere end bare et kor - det er en mulighed for at finde din stemme, blive en del af et usammenligneligt fællesskab og opdage glæden ved at synge sammen.

Jonas Kiær Fibiger

Akkompagnement:

Frederiksberg Allé 102, 1820 Frederiksberg

Adresse:

17

Antal øvegange:

17:00

18:20

Tidspunkt:

Mandag

Øvedag:

10. juni 2024

Sæsonafslutning:

22. januar 2024

Sæsonstart:

Datoer for efterårssæson kommer snart...

Øvekalender

Find vej

Tilmeld dig nemt dit harmonix kor

Aveny-T Kor

1490

kr.

Gyldig i 6 måneder

17

øvegange

Eksklusiv medlemsgruppe

Tilmeld dig

Astrid Koppel er dirigent for flere Harmonix kor

Astrid Koppel, dirigent og korleder, byder dig velkommen med åbne arme, stor kompetence og inspirerende undervisning i dit kor hver uge. Trods sin unge alder har hun udviklet en metode og et koncept, som omfavner alle - fyldt med musikalitet, udfordring og begejstring.

Astrid Koppel

Mød dirigenten

bottom of page