top of page
Gruppebillede af Harmonix kor
Harmonix kor synger koncert

ZeBu Børnekor

Amager
Hovedstaden

Om koret


ZeBu Børnekor er en kommende spændende ny tilføjelse til korscenen. Dette kor er skabt for at bringe børn tættere sammen gennem musikkens magi. I dette kor kan alle være med. Uanset musikalsk erfaring, inviteres alle børn til at deltage i en rejse af musikalsk opdagelse, leg og fællesskab.


ZeBu Børnekor tilbyder et bredt repertoire, der spænder fra rytmisk musik til grundlæggende solfa. Vi øver os i at synge flerstemmigt, få kendskab til forskellige genrer og lade musikkens energi løfte os i fællesskab. 


Gennem sanglege, rytmeudfordringer og smukke sange skaber vi et trygt rum, med plads til læring, udfoldelse og de enkelte børn. Når man leger, er der ingen grænser for, hvad man kan lære. Derfor vil i slutningen af sæsonen præsentere det skønne repertoire til en hyggelig sæson-afslutning. 


Udover det musikalske har vi stor fokus på trivsel og på at gøre hver onsdag til den bedste!


ZeBu Børnekor er mere end blot et sted at lære at synge; det er et sted, hvor børn vokser sammen og lærer fra hinanden. I koret, oplever vi sammen det vidunderlige øjeblik, når alle stemmer forenes i harmoni. 

Jonas Kiær Fibiger

Akkompagnement:

Øresundsvej 4-6, 2300 København, Danmark

Adresse:

14

Antal øvegange:

16.20

17.20

Tidspunkt:

Onsdag

Øvedag:

29. maj 2024

Sæsonafslutning:

19. februar 2025

Sæsonstart:

Datoer kommer snart

Øvekalender

Find vej

Tilmeld dig nemt dit harmonix kor

ZeBu Børnekor

1490

kr.

Gyldig i 6 måneder

14

øvegange

Eksklusiv medlemsgruppe

Tilmeld dig

Astrid Koppel er dirigent for flere Harmonix kor

Astrid Koppel, dirigent og korleder, byder dig velkommen med åbne arme, stor kompetence og inspirerende undervisning i dit kor hver uge. Trods sin unge alder har hun udviklet en metode og et koncept, som omfavner alle - fyldt med musikalitet, udfordring og begejstring.

Astrid Koppel

Mød dirigenten

bottom of page